Bruidsmode Nieuwegein

Bruidsmode Jolanda staat voor u klaar in Nieuwegein en omstreken

Bij ons vindt u de mooiste bruidsmode en kostuums die uw bruiloft tot een geslaagd feest maken in Nieuwegein en omstreken. Wij zijn een jong bedrijf en maken een grote groei door. In ons eigen atelier nabij Nieuwegein kan alles op maat worden gemaakt. Wij hebben bruidsmode, maar ook kostuums en kleding die wij voor u op maat maken. Als u benieuwd bent naar ons complete assortiment, dan vertellen wij u daar graag meer over.

Uw trouwkleding online bestellen

U vindt bij ons een trouwjurk op maat en wij kunnen ook de bruidsmode samen met u bekijken in Nieuwegein. Als u bepaalde voorkeuren heeft, dan horen wij dat graag van u zodat wij u in Nieuwegein optimaal van dienst kunnen zijn. U wilt natuurlijk dat uw kleding er perfect uitziet en tot in de puntjes is verwerkt. Bovendien kunt u bij ons uw trouwkleding ook online bestellen. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen!

Kleding en kostuums op maat

U vindt bij ons de mooiste kostuums die er voor zorgen dat uw trouwerij in Nieuwegein een geslaagd feest gaat worden. Bij ons kunt u ook uw jurken en kleding op maat laten maken. Dit is voor u in Nieuwegein een groot voordeel want nu heeft u alles voor uw trouwerij bij één partij.

Bruidsmode Nieuwegein

Eén aanspreekpunt, is dat ook waar dat u naar op zoek bent? Kiest u dan nu voor ons want wij helpen u graag verder. Wij kunnen u informeren, adviseren en direct bijstaan om er voor te zorgen dat de kleding een groot succes wordt op uw mooie dag! U bent in Nieuwegein het stralende middelpunt samen met uw partner, kies u daarom nu voor ons en dan ziet u wat wij voor u kunnen betekenen. Uw wensen staan bij ons centraal en wij doen er alles aan om het perfect te maken voor u!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een trouwjurk of over bruidsmode? Dan kunt u bij ons altijd informeren naar de mogelijkheden die wij hebben voor inwoners van Nieuwegein. Als u meer wilt weten kunt u het contactformulier invullen op onze website of een e-mail sturen naar info@bruidsmodejolanda.nl. U kunt ook altijd bellen naar 0613851233. Wij zijn u graag van dienst in Nieuwegein en in de regio.

Bruidsmode in Nieuwegein