Uw bruidsjurk passen nabij Utrecht

Bruidsmode op maat

Geen jurk vermaakkosten

Betaalbare bruidsmode

Home » Uw bruidsjurk passen nabij Utrecht

Wanneer u de bruidsjurk van uw dromen gevonden heeft en u er zeker van wilt zijn dat de trouwjurk voor u bestemd is, kunt u deze komen passen in de winkel van Bruidsmode Jolanda in de omgeving van Utrecht. Wanneer u op zoek bent naar een locatie om uw trouwjurk te passen in regio Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team staat voor u klaar om met u mee te kijken naar de best passende jurk en eventuele andere mogelijkheden.

Heeft u advies nodig voor een trouwjurk? Bel ons direct!

+31613851233

dress-all-sides

De bruidsjurk van uw dromen passen vlak bij Utrecht

Al van jongs af aan heeft u een idee in uw hoofd hoe uw bruidsjurk eruit zal zien. Nu is de zoektocht eindelijk voorbij; u heeft de perfecte (goedkope) bruidsjurk gevonden en komt deze graag passen in onze winkel in regio Utrecht. Het team van onze bruidsmodewinkel in Hagestein begeleidt u tijdens het passen van uw trouwjurk volledig en geeft -indien gewenst- advies. Zit de jurk toch net niet lekker? Met onze service op maat kunnen wij de jurk vermaken. Dit is compleet kosteloos. Maak uw outfit compleet met een mooi bruidsaccessoire of kies voor een bijpassend bruidslingeriesetje. Ook de bruidsmeisjes mogen natuurlijk hun bruidsjurk komen passen in onze winkel nabij Utrecht.

Ontdek ons ruime aanbod aan bruidsmode en accessoires

Maak eenvoudig een afspraak online

Bij het maken van een afspraak om uw trouwjurk te komen passen in onze winkel in Hagestein in regio Utrecht, adviseren wij u deze minstens acht maanden voor uw trouwdatum te maken. Op die manier weet u zeker dat er geen problemen zullen zijn met een eventuele langere levertijd. Voor het maken van een afspraak vult u het contactformulier in. Wanneer u contact met ons op wilt nemen kunt u ons een mail sturen op info@bruidsmodejolanda.nl of ons telefonisch bereiken via 06-13851233.