Betaalbare bruidsmode in regio Utrecht

Bruidsmode op maat

Geen jurk vermaakkosten

Betaalbare bruidsmode

Home » Betaalbare bruidsmode in regio Utrecht

Betaalbare bruidsmode is lastig te vinden, ook in de omgeving van Utrecht. De gemiddelde trouwjurk kost al gauw tussen de € 1500,- en € 2500,-. Wilt u niet de hoofdprijs betalen voor uw trouwjurk en zo wat meer ruimte overhouden in het budget voor uw trouwdag? Kom dan langs bij Bruidsmode Jolanda in Hagestein, nabij Utrecht. Onze bruidsjurken en accessoires zijn van hoge kwaliteit en passen binnen ieder budget. Zo is er voor iedere bruid betaalbare bruidsmode te vinden in onze winkel in regio Utrecht.

Heeft u advies nodig voor een trouwjurk? Bel ons direct!

+31613851233

dress-all-sides

Voor ieder budget betaalbare bruidsmode in de omgeving van Utrecht

Bij onze bruidsmodezaak vindt u niet alleen een betaalbare trouwjurk, maar in onze winkel in Hagestein hebben wij ook verschillende betaalbare accessoires die passen bij de trouwkleding. Maak uw trouwoutfit helemaal af door het te combineren met een prachtig haaraccessoire. Wat ook niet mag missen is natuurlijk een paar mooie bruidsschoenen. Bij onze winkel nabij Utrecht vindt u bruidsmode en -accessoires die passen bij uw goedkope bruidsjurk.

Ontdek ons ruime aanbod aan bruidsmode en accessoires

Pas de bruidsmode meteen in onze winkel

Heeft u een betaalbare trouwjurk op het oog en wilt u deze graag komen passen in onze winkel in de omgeving van Utrecht? Dit is geen probleem. U kunt eenvoudig een vrijblijvende afspraak maken via het contactformulier. Blijkt de trouwjurk, eenmaal gepast in de winkel, toch niet helemaal naar uw zin te zijn? Dan kunnen wij  een bruidsjurk op maat voor u realiseren. Onze vermaakservice is gratis, zo blijft de jurk binnen uw budget. Heeft u nog vragen of wilt u graag vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons een e-mail sturen op info@bruidsmodejolanda.nl. Daarnaast staan onze medewerkers u ook graag telefonisch te woord. U kunt ons bereiken op 06-13851233.